Verhuizen of Verbouwen.

 

Boomstammen voor ons gebouw.

 9-9-2021

Onlangs hebben we een vraag gesteld aan de gemeente over de boomstammen op het grasveld voor ons complex. Hier leest u het antwoord van de gemeente.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Beste heer van Duin,

 

Naar aanleiding van onderstaand bericht heb ik telefonisch contact gehad met u om toelichting te geven.

Er worden op dit moment enkele voorbereidende werkzaamheden verricht voor de uitvoering van het Burgemeester van Grunsvenplein.

De boomstammen waarnaar u in onderstaande mail refereert zijn tijdelijk en staan los van het definitieve plan. Op het eigendom van de vve worden in het definitieve ontwerp geen elementen geplaatst. Dit conform eerder gemaakte afspraken.

 

Op korte termijn zal de gemeente Heerlen gaan communiceren over de plannen en werkzaamheden die Op het Burgemeester van Grunsvenplein gaan plaatsvinden. De start van de werkzaamheden staat nu voor begin november gepland.

Tijdens de uitvoering zal de omgeving tijdig worden geïnformeerd door onze aannemer.

 

Mocht u naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons.

De omgevingsmanager namens de gemeente voor dit project is Dhr. Joost van Daal.

 

Hopende u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Groet uit Heerlen,

Dave Dumont
Projectmanager 

Gebruik deuropeners

Heerlen, 22 januari 2021

Geachte,

Wij willen u op de hoogte brengen van de werking van deze automaten.
De buitendeuren bij ingang Oost en West zal tussen de tijdstippen 05:00u tot 18:00u automatisch opengaan wanneer u voor de deur staat. 
De buiten deuren zullen met een kleine vertraging open gaan. Wij verzoeken u dan ook om niet, zoals u bent gewend, de deur open te trekken. 
Dit zou namelijk voor een storing kunnen veroorzaken in de automaat.
Tussen 18:00u tot 05:00u dient u de sleutelschakelaar te gebruiken om de buitendeur te openen. De tussendeuren en deuren naar de fietsenberging dient u te openen middels de sleutelbediening. Om de ruimte te verlaten dient u gebruik te maken van de drukknop welke op de muren zijn gemonteerd.
De enige uitzondering hierin is bij Oost, wanneer u vanuit de lifthal naar de tussenhal loopt zal deze deur zich ook automatisch openen.

Mocht u willen dat de deuren in de "verhuisstand" worden gezet en open blijven staan, vanwege bijvoorbeeld verhuizen of een situatie waarbij dit noodzakelijk is, dit vooraf te melden bij huismeester. De huismeester(s) zijn inmiddels geïnstrueerd hoe de deurautomaten in verhuisstand kan worden gezet en weer uit de "verhuisstand".
Het dringende verzoek is dan ook om dit niet zelf te proberen om eventuele ontregeling van de deurautomaten te voorkomen.

Wij gaan er vanuit u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd.

Namens VvE Beheerder,
Bovens Bouwadvies