Over ons VvE

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elke succesvolle VvE zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat we op deze reis ontzettend veel geleerd hebben en onze diensten in de echte wereld hebben kunnen testen.

Omschrijving 

Grenzend aan het bruisende hart van Heerlen, aan het Schouwburgplein, ligt het appartementencomplex Muzenlaan. Op loopafstand bevindt zich het centrumdeel van Heerlen dat alles biedt qua voorzieningen. Nabijgelegen winkelcentrum 't Loon leent zich uitstekend voor de alledaagse boodschappen.

 

Het complex heeft een ideale ligging. Bushaltes liggen voor de deur en het treinstation ligt op loopafstand. Tevens is het een ideale ligging t.o.v. de uitvalswegen naar steden als Maastricht, Eindhoven en Aken.

 

Het complex bestaat uit 3 woningtypes, met 1 tot 4 slaapkamers, welke allen beschikken over een balkon. Tevens is het complex voorzien van een lift. De woonoppervlakten variëren van 44 m2 tot 101 m2. Achter het complex is een parkeerterrein gelegen, waarbij het mogelijk is een parkeerplaats te huren voor bewoners.

Over de architect

 Peter Sigmond - Architect Leven en werk 

 Als oprichter van één van de grootste bureaus van Nederland, AGS, heeft Peter Sigmond vanaf 1956 een enorm aantal projecten gerealiseerd in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Maar ook zijn niet gerealiseerde ontwerpen zijn deels bewaard gebleven en vormen interessante tijdsbeelden van het discours in de architectuur in de jaren '50 en '60. Zijn ontwikkeling als architect voert langs diverse periodes.